Yhteistyökumppanit

 

Alta löydät listauksen Pet Kingdomin yhteistyökumppaneista sekä niiden toiminnasta. Valitsemalla logon pääset yhdistyksen sivuille.

 


 TSE - Tampereen Seudun Etsintäkoirat ry

 

  TSE  

Tampereen Seudun Etsintäkoirat TSE ry on vuonna 2001 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on kouluttaa koiria ja ohjaajia toimimaan poliisin apuna kadonneiden etsinnöissä. Hälytysryhmämme on osa Tampereen alueen Vapaaehtoista pelastuspalvelua (VAPEPA). TSE kuuluu Suomen Pelastuskoiraliittoon (SPeKL). 

 

 

 


Kisu - Kissojen suojelu ry

KISU

 

Kissojen suojelu – Kisu ry on hädänalaisten kissojen oma yhdistys, joka toimii Pirkanmaan alueella vapaaehtoisvoimin kissojen tarpeen mukaan.

Kisun tarkoituksena on auttaa hädänalaisia kissoja, etsiä kodittomille kissoille uusi koti, edistää eläinsuojelutyötä ja vastustaa kaikenlaista eläinten väärinkäyttöä ja rääkkäystä. Kisussa kissojen lisäksi panostetaan myös positiiviseen fiilikseen ja avoimeen toimintaan. 

Pet Kingdom ottaa vastaan lahjoituksia hädänalaisille kissoille liikkeessämme.

   


 TAS - Tampereen Akvaarioseura ry

 

TAS Tampereen Akvaarioseura ry:n tarkoituksena on edistää akvaarioharrastusta Tampereen alueella ja lähiympäristössä sekä toimia tavallisia akvaarioharrastajia yhdistävänä linkkinä laajemminkin. Yhdistyksessä on jäseniä ympäri Suomen. TAS on jäsenmäärältään Suomen suurin akvaarioseura.

Tampereen Akvaarioseura tarjoaa mukavaa toimintaa kaikille akvaarioista kiinnostuneille ikään ja kokemukseen katsomatta. Yhdistykseemme ovat tervetulleita niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin harrastajat.

 

 


 PiNa - Pirkanmaan Nakertajat ry

 

Pirkanmaan Nakertajat RY

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia yhdyssiteenä eri lajien harrastajien välillä ja virittää näyttelytoimintaa pääasiassa Pirkanmaan alueella. PiNa edistää puhdasrotuisten eläinten vastuuntuntoista  kasvatusta  ja levittää tietoa näistä  kodin pikku lemmikeistä  niiden elinolojen parantamiseksi. Toiminta  käsittää näyttelyitä, koulutustilaisuuksia, erilaisia tempauksia, sekä kaikkea kaneihin ja jyrsijöihin liittyvää toimintaa. 

 

 

  

 


  Nokian pieneläinklinikka

Nokian Pieneläinklinikka

 

Nokian pieneläinklinikka on ketjuun kuulumaton eläinlääkäriklinikka ja toivottaa tervetulleeksi kaikki pienlemmikit omistajineen. Klinikka hoitaa niin karvaiset, karvattomat, suomuiset piikkiset kuin höyhenpukuisetkin.